NumberOne Personal Training - Homepagina

Dietiste & Leefstijlcoach

op maat gemaakt persoonlijk voedings-, dieet- of leefstijladvies

Heb je last van vermoeidheid, stress of andere lichamelijke klachten? Wil je afvallen, maar blijft je gewicht schommelen? Sport je fanatiek en wil je het maximale uit je prestaties halen? Of ben je zwanger en wil je weten hoe je jouw voedingsinname kunt optimaliseren voor de gezondheid van jou en je baby? Als (sport)diëtiste en leefstijlcoach behandel ik mensen met een op maat gemaakt persoonlijk voedings-, dieet- of leefstijladvies. Ik stel realistische doelen voor het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Samen kijken we naar de perfecte balans voor jouw lichaam en huidige leefsituatie. 

Voor wie?

 • Overgewicht en obesitas
 • Ondergewicht, ongewenst gewichtsverlies
 • Maag- en darmklachten, zoals prikkelbare darmsyndroom, diarree en obstipatie
 • Hoog cholesterolgehalte
 • Een hoge bloeddruk
 • Diabetes type 2
 • Voeding bij een kinderwens
 • Voeding tijdens en na de zwangerschap (en bij borstvoeding)
 • Voeding tijdens de peri- en postmenopauze
 • Vegetarische en veganistische voeding
 • Voeding bij sport (van amateur tot topsport)
Persoonlijk intakegesprek met een van onze trainers

Intake gesprek

De behandeling start met een intakegesprek van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis en bespreken we wat uw doelen zijn. Op basis van uw doelstelling(en) zal ik gerichte vragen stellen m.b.t. uw leefstijl, klachten en eetgewoontes.

Kwaliteit

Als diëtiste sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik aangesloten bij Diëtisten Coöporatie Nederland. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden. De kwaliteit van uw behandeling is dus gewaarborgd.

Wij geloven dat jouw krachtige basis begint met gezonde voeding en een actieve leefstijl.
Neem contact op met Mara
Dietiste van NumberOne

Is een verwijzing nodig?

De diëtist is direct toegankelijk. Dit betekent dat je geen verwijzing nodig hebt van de huisarts. Een aantal zorgverzekeraars stellen een verwijzing verplicht.

Vergoeding en tarieven

Vanuit de basisverzekering heb je recht op 3 uur dieetadvies bij een geregistreerd diëtist. De vergoeding vanuit de basisverzekering wordt wel verrekend met het verplicht eigen risico. Raadpleeg daarom altijd uw polis voor de hoogte van uw eigen risico. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. Na deze drie uur kan eventueel een beroep gedaan worden op een aanvullende verzekering. Het is per aanvullende verzekering verschillend hoeveel vergoeding hierin is opgenomen.

Het is raadzaam om ten alle tijden om uw bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de specifieke vergoedingen en voorwaarden voor diëtetiek die van toepassing zijn op uw situatie.

Mara heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. De rekening zal rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gaan.  In uitzonderlijke gevallen krijgt u een factuur thuis die u vervolgens kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. De tarieven zijn conform de overeenkomst die Mara heeft met de betreffende zorgverzekeraar. Indien een consult buiten de zorgverzekeraar om wordt gefactureerd geldend de onderstaande tarieven. 

Prijzen

Behandeling Prijs
Intake consult (inclusief adviezen) € 115,50,-
Vervolg consult (30 minuten) € 38,50,-
Vervolg consult lang (45 minuten) € 57,75,-
Intake consult voor NumberOne PT leden Gratis

Indien u de afspraak wil annuleren of verzetten kan dit kosteloos tot maximaal 24 uur voor aanvang van het consult, anders zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

Openingstijden

Consulten vinden alleen plaats op afspraak.Een consult is zowel online (via beeldbellen) als op locatie mogelijk.